26.11.2016 Održani 8. Vranjački Susreti u mjestu Eiken CH, gost večeri KUD-o Vranjak iz Vranjaka

0

26.11.2016 održani 8. Vranjački Susreti u mjestu Eiken CH, gost večeri KUD-o Vranjak iz Vranjaka

Naše KUD-o društvo sretno doputovalo u Vranjak, i dok se utisci sa 8. Vranjačkih susreta „obradjuju“ sve je to lakše objasniti u mnogim slikama. Album sa slikama odradili smo mi Vranjačani amateri, ali slijedi uskoro još jedan album iz malo vještijih ruku i očiju. Profesionalni.

U srijedu bi trebao da se objavi  izvještaj u našem najtiražnijem  listu Vesti koji se štampa u Frankfurtu a namijenjen je za Dijasporu u zapadnoj evropi. Novinar Vesti je bio na našim suretima nenajavljen, samo se pozdravio kada je krenuo. Licno nisam znao da radi za vesti.

Odbor Vranjak – Dijaspora u ime svih posjetilaca  zahvaljuje se KUD-u Vranjak na čelu sa Slavkom Jevtićem, svim gostima koji su došli na naše i vaše Vranjačke susrete, a posebno se zahvaljujemo: Nadi i Spomenku Mikač, porodici Gajić, Milan i Veroslava, Milić Helena i Nikola, Gavrić Jelisije te Simić Ranko i Ruža na spremanju gulaša.

Fotografije sa 8. Vranjačkih Susreta

Posebno se zahvaljujemo firmi Mibelle, koja jedobrim dijelom  napunila 50-ak Ruksaka koje je nabavilo udruženje Vranjak – Dijaspora.

Ostavite komentar