Alfa Modriča slavila u Vranjaku

0

 

Stadion: Centar. Gledalaca: 250. Sudija: Bojan Vujanović (Gradiška) 5. Strelci: Radić u 31.i M.Ilić u 51.minutu. Žuti kartoni: D.Kojić, Savić(Vranjak), Buljić, Lukić, N.Prljeta, M.Ilić(Alfa Modriča). Crveni karton: Nebojša Prljeta (Alfa Modriča) u 56.minutu.

VRANJAK: Lukanović 6(od 70.min.S.Kojić -), Ristić 6, Spasojević 5.5, D.Kojić 5.5(od 59.min.Todorović 5.5), Rakić 5.5, Gerusi 5.5, Č.Stojanović 5.5(od 62.min.Savanović -), Mikelini, Jagodić, S.Stojanović 6.5, D.Savić 5,5.

ALFA MODRIČA: M.Đurić -, M.Ilić 7(od 62.min.S.Sarkić -), Kojić 6.5, Dudić 6.5, N.Prljeta 6, Buljić 7, Radić 7, Trifković 6.5, Lukić 6.5, N.Ilić 6.5(od 89.min.Galešić -), Lazareski 6.5(od 58.min.O.Đurić 6).

Igrač utakmice: Ratko Buljić (Alfa Modriča) 7.

Odigrano je poslednje kolo jesenjeg šampionata druge lige RS. U Vranjaku pred oko 250 gledalaca igrao se komšijski derbi , a uspješnija je bila ekipa ALFA Modriče koja je slavila rezultatom 2:0.Nekadašnji šampion premijer lige i osvojač kupa zaluženo je okončao sezonu na tronu drugoligaškog zapada.A da se ozbiljno radi u klubu pod Majnom dokaz je i polufinale kupa RS koje će Modriča igrati na proljeće.Predsednik kluba Petar Jelić ima cilj da vrati klub tamo gdje mu i jeste mjesto , a to je premijer liga Bosne i Hercegovine.

Vranjak je okončao polusezonu na 9.mjestu sa 17. osvojenih bodova što je veliki uspjeh s obzirom da je ekipa Dejana Savića nakon osam godina izborila status drugoligaša . U veoma jakoj konkurenciji vranjačani su na tabeli ispred mnogo većih opština i gradova.Fudbalski klub Vranjak je odlično organizovan klub ,uslovi za treniranje i napredovanje mladih igrača su veoma dobri a sve to zahvaljujući upravi kluba i predsedniku Jerotiji Jankoviću.Ljudi iz dijaspore mnogo pomažu svoj voljeni klub i redovno se raduju uspjesima “narandzastih”. Najveću finansisku podršku pruža Nikola Vasilić koji je zaslužan što Vranjak ima jedan od najljepših fudbalskih stadiona na regiji.

Vito Mrkonjić

Ostavite komentar