Modriča Alfa – Vranjak 2:2

0

 

MODRIČA – Fudbaleri Modriča Alfe i Vranjaka odigrali su nerešeno i miroljubivo, pa su na kraju svi se radovali. Domaćin što će proslavitišampionska ostvarenja i povratak u Prvu ligu Republike Srpske, a gost što je sačuvao drugoligaški status.

Modričani su po sistemu „lako ćemo“ ušli anemično i indolentno u ovu utakmicu. Gost je to kaznio i predivnim pogotkom najsvetlije tačke utakmice Aleksandra Demonjića došao do prednosti. Slavlje gostiju nije dugo trajalo, arbitar je u 29.minutu start Gorana Jankovića nad Neđom Šukom okarakterisao kao kazneni udarac koji je Šuka pretvorio u pogodak.

Za potpuni rezultatski preokret pobrinuo se Paraćinac Danijel Zlatković koji u 38.minutu goste šalje na centar. Nakon toga su Siniša Sarkić, pa Aleksandar Demonjić „naterali“ Marijana Maslića da pokaže svima da poseduje golmanske vrednosti. U 79.minutu Dejan Vidović je kaznio neopreznost zadnje linije domaćih i postavio konačan rezultat utakmice.

Modriča Alfa je završila drugu polusezonu bez poraza, pokazala je potpunu dominaciju i sasvim zasluženo izborila povratak u prvoligaško društvo.

Baš, šampionski…

Modriča Alfa – Vranjak 2:2 (2:1)

Stadion: “Dr Milan Jelić“. Gledalaca: 300. Sudija: Vanja Ajder /(Banja Luka) . Strelci: Šuka u 29.(11 m), Zlatković u 38.minutu za Modriču Alfa, a Demonjić u 22.i Vidović u 79.minutu za Vranjak. Žuti kartoni: Šuka (Modriča Alfa), Janković(Vranjak).

MODRIČA ALFA: Maslić , Dudić  , Purić ,N.Prljeta  ,Zlatković (od 70.min.Karamanović ) , Šuka  ,Trifković (od 80.min.Petrović ) , Lukić , R.Prljeta ,Damjanović , M.Ilić  (od 60.min.Pejić ).

VRANJAK: Lukanović  , Đurić (od 90.min.Kojić ), Janković , Trepić , Demonjić , Rakić  ,S.Sarkić , Vidović  , LJ. Sarkić ,Savkić , Savić .

Igrač utakmice: Aleksandar Demonjić(Vranjak) .

Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ
Æ

Ostavite komentar