Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. Morate proslijediti niz tipova. Molim vas, pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u verziji 3.6.1.) in /var/www/vhosts/vranjak.net/httpdocs/l/wp-includes/functions.php on line 5835
8. Vranjački susreti Eiken 26.11.2016

8. Vranjački susreti Eiken 26.11.2016

ЗАХВАЛНОСТ „ВРАЊАК – ДИЈАСПОРА“ НА ДОЧЕКУ У ШВАЈЦАРСКОЈ

КУЛТУРНО УМЈЕТНИЧКО ДРУШТВО „КУД ВРАЊАК“
Врањак бб, тел 065/666 265 kudvranjak_vranjak@live.com
Жиро рачун 5620118101328794 , ЈИБ 4403342970003
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪ ♫ КУД  „ВРАЊАК“ ♫ ♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪

Број     15 – 11/16
Датум 04.12.2016.године

ЗАХВАЛНОСТ „ВРАЊАК – ДИЈАСПОРА“ НА ДОЧЕКУ У ШВАЈЦАРСКОЈ

Поштовани Зоране и сарадници,
Након успјешног повратка са гостовања у Швajцарској користим прилику да у име чланова КУД-а Врањак, у име родитеља дјеце која су путовала као и у своје лично име изразим велику захвалност на лијепом дочеку, смјештају чланова КУД-а, прелијепом дружењу нас и Вас који живите и радите далеко од родног краја.
Пут јесте далек али због Вас који имате жеље и воље и што вјерујете у нас, нама ни у једном тренутку није представљало проблем да дођемо, сада могу да кажем на „наше“ дружење. Такође морамо да се захвалимо и Начелнику општине Модрича, његовим сарадницима, “Свештенику парохије Врањачке Слободану Тошићу”, „ Дринa  осигурaњe“,  АД  Милићи, пekapи Kлac  из Модричe,  тe Николи Василић, нашем Врањачанину који ради на Аљасци, који су помогли да реализујемо ово гостовање.
Знамо да Ви сви имате пуно обавеза али ипак сте одвојили вријеме, како екипа која је ту цијелу вече била на услузи гостима, тако и све породице које су нас примиле на смјештај, обезбиједили да се осјећемо као код своје куће и спремили дјеци поклоне те тиме показали да имају велико срце и да су у себи задржали најљеше вриједности родног краја. Ми смо се са наше стране потрудили да дочарамо дио завичаја кроз пјесму и игру, а Ви сте доказали да то нисте заборавили и увјерио сам се да и поред географске удаљености и временске дистанце  Ви имате чврсту везу са завичајем.
Такође велику захвалност дугујемо за новчана средства која сте нам уручили, (наиме Управни одбор удружења „Врањак-Дијаспора“ је донио одлуку да сва прикупљена средства уплати на рачун КУД-а Врањак.)
Уз жељу да Удружење „Врањак-Дијаспора“ и даље успјешно ради, и да Вам Божићни и Новогодшњи празници протекну у лијепом расположењу и донесу пуно здравља и среће како на породичном тако и на пословном плану још једном Велико хвала.

УПРАВНИ ОДБОР КУД-А ВРАЊАК
Предсједник
Славко Р. Јевтић