Sloga Srbac – Vranjak 2:0

0

 

Druga liga RS, Zapad: Sloga S – Vranjak 2:0 (0:0)

MRŠAV TRIJUMF SRPČANA

SRBAC – Uvek se u Srpcu voleo fudbal, ali subotnje popodne nije izmamilo gledaoce na stadion. Da su došli, ne bi mnogo toga mogli videti. Prosečna Sloga je pobedila Vranjak, tim koji je na ovom gostovanju nastupio bez šest prvotimaca.

Prvo poluvreme nije donelo previše uzbuđenja. Domaćin je pokušavao preko Igora Mirkovića i Srđana Maletića. Gost je ispoljavao srčanost preko Dejana Vidovića, marljivost preko Gorana Jankovića, dok je Aleksandar Gajić svojim dijagonalama pogađao saigrače u „trepavice“.

Samo što je ovaj susret nastavljen, Dragan Petrović želeo je da vrati loptu svom golmanu, nije video da je Miroslav Lukanović desetak metara od gol linije, onda je pokušao požrtvovani Goran Janković da je izbije u polje – bilo je prekasno!

Gosti su u 53.minutu mogli poravnati rezultat, ali je Ratko Dudić šutirao sa 14 metara i loptu poslao pored praznog gola.

Kada se očekivao kraj susreta, centaršut sa desne strane iskoristio je Marko Petković i potpisao fudbalsku priču. Sloga je zasluženo stigla do trijumfa. Vranjak je,ipak, sam sebe pobedio.

Nije mu prvi put…

Stadion: Gradski. Gledalaca: 70. Sudija: Milan Simić(Krupa na Vrbasu) 7. Strelci: Petrović (ag) u 46.i Petković u 90.minutu. Žuti kartoni: Ilić(Sloga), Đurić, Spasojević, Damjanović(Vranjak).

SLOGA S: Grahovac -, Ilić 7.5, Ugren 6.5, Petković 7, Kopanja 6(od 64.min.Ostoja Sember 6.5, od 84.min.Lazar Sember -), Jokanović 6.5, R.Zelenac 6.5, Babić 7, K6.5, Mirković 7, Maletić 6(od 71.min.G.Zelenac -).

VRANJAK: Lukanović 6.5, Kojić 6, Đurić 6, Janković 6.5, Petrović 6, Gajić 7, Dudić 6, Vidović 6.5, Damjanović 6.5, Spasojević 6, Stojanović 6(od 69.min.Savić -).

Igrač utakmice: Saša Ilić (Sloga S) 7,5.

Slađan JEREMIĆ

Ostavite komentar