Sloga – Vranjak 2:2

0

 

DOBOJLIJAMA SLAĐI BOD

Stadion: Luke. Sudija: Marko Erak(Krupa na Vrbasu) 6. Strelci: Janković u 49.i Lazić u 69.minutu(Sloga), Demonjić u 13.i Savkić u 22.minutu(Vranjak). Žuti kartoni: Đuranović(Sloga), Dudić(Vranjak).

SLOGA: Jupić 6.5, Janković 7, Andrić 6.5, Lazić 7(od 90.min.Starčević -), Đuranović 6, LJ.Sarkić 6.5, S.Sarkić 6.5, Aličić 6, Grahovac 6(od 68.min.Cetić -), Radovanović 5(od 46.min.Savić 6).

VRANJAK: Lukanović 7, Đurić 6.5, Janković 6.5, Demonjić 7, Gajić 7(od 90.min.Č.Stojanović -), Rakić 6.5, Dudić 7, Vidović 6.5, Mikelini 6.5, Savkić 7(od 90.min.Spasojević -), S.Stojanović 7.

Igrač utakmice: Spasoje Savkić(Vranjak) 7.

DOBOJ – Pravo je čudo kako Vranjak nije odneo ceo plen. Aleksandar Demonjić je u 13.minutu doneo prednost gostima, a kada je Spasoje Savkić povisio rezultat u 22.minutu sve je ličilo da će Dobojlije ostati praznih šaka. Onda je Srđan Đuranović, prvotimac Sloge, za psovanje majke arbitru Marku Erku u 35.minutu dobio samo žuti karton od delioca pravde iz Krupe na Vrbasu. U nastavku utakmice Sloga je preko Aleksandra Jankovića u 49.minutu prvo smanjila prednost rivala, a onda preko Zorana Lazića u 69.minutu stigla do boda. Možda je mogla i pobediti da mrežu Vranjaka nije čuvao Miroslav Lukanović, da u defanzivi nisu dominirali Goran Janković, te iskusni Slaviša Stojanović i Nikola Mikelini. Ili da u veznoj liniji nisu funkcionisali kao švajcarski sat Aleksandar Gajić, Ratko Dudić, Ljubomir Rakić i Ognjen Đurić. O učinku napadača Savkića i Dejana Vidovića manje – više sve je poznato. Svi u Vranjaku su bili super dobri. Sloga je prokockala mogućnost domaće pobede, a po završetku utakmice arbitar Erak prišao je klupi gostiju i priznao da je Đuranovića trebao isključiti još u prvom poluvremenu. Da jeste, možda bi „narandžasti“ iz modričkog predgrađa slavili slatku pobedu. Čak je i trener Dobojlija Milan Draganović priznao da je slađi deo kolača pripao domaćinu. Gospodski maniri mladog trenera.

Da se slade do sledećeg iskušenja…

Slađan JEREMIĆ

Ostavite komentar