Notice: Function add_theme_support( 'html5' ) was called incorrectly. Morate proslijediti niz tipova. Molim vas, pročitajte Debugging in WordPress za više informacija. (Ova poruka je dodana u verziji 3.6.1.) in /var/www/vhosts/vranjak.net/httpdocs/l/wp-includes/functions.php on line 5835
Stadion FK Vranjak

Stadion FK Vranjak

Stadion "CENTAR" - FK Vranjak
Stadion “CENTAR” je novi stadion FK Vranjak. Otvoren je za sezonu 2005/06, a svečano ga  je otvorio prerano preminuo predsjednik Fudbalskog saveza BiH  dr.Milan Jelić. Prilikom otvaranja odigrana je prijateljska utakmica između veterana FK Vranjak i veterana FK Modriča Maxima. Otvaranju stadiona je prisustvovao veliki broj mještana i prijatelja FK Vranjak. Pored toga što je otvoren novi stadion, ovom prilikom FK Vranjak je slavio i 30 godina postojanja ovog kluba koji je osnovan daleke 1975 godine.
DSC_3602
DSC_3530

Stadion ima natkrivene tribine sa 500 sjedećih mjesta. Realizaciju ove tribine su omogućili Niko i Milo Vasilić, mještani Vranjaka koji su  zaposleni u SAD kao i sami mještani Vranjaka koji su učestvovali u kupovini stolice. Kompletne radove na izgradnji tribine izveli su volonterski simpatizeri FK Vranjak.

DSC_3470 DSC_3534 DSC_3585 tribine1

Izgrađena je i nova, moderna svlačionica opremljena po zahtjevima koje propisuje Fudbalski savez Republike Srpske.  FK Vranjak je svlačionicu izgradio i opremio zahvaljujući isključivo Opštini Modriča koja je finansirala kompletnu izgradnju od samog početka pa sve do konačnog opremanja svlačionice. Vranjačani su uspjeli i da riješe problem sa vodom za potrebe kluba. Neposredno pokraj terena iskopan je novi bunar isključivo za potrebe kluba. Ovom investiciom je riješeno više problema a najbitnije je da postoji dovoljno vode za navodnjavanje samog terena.

svlacionica1 svlacionica2 svlacionica4 svlacionica8

 Stadion FK “Vranjak” Vranjak – fotografije

Nove automatske-podzemne prskalice na stadionu FK VRANJAK

Zahvaljujući velikom sponzoru FK Vranjak, Niki Vasiliću, na stadionu FK Vranjak u urađeno je novo navodnjavanje samog terena po najmodernim standardima. Postavljenje su nove podzemne, pop-up prskalice koje se automatski uključuju u određeno vrijeme. Na terenu je ravnomijerno raspoređeno 16 prskalica koje se pale i izlaze iz zemlje naizmjenično u određenim vremenskim intervalima i tako pokrivaju i navodnjavaju cijeli teren. Vrijednost ove investicije je oko 10.000 KM dok su aktivisti Mjesne zajednice volonterski odradili potrebne radove na terenu. Iz godine u godinu stadion “Centar” u Vranjaku postaje sve ljepši i moderni i postaje jedan od najljepših u regiji. Ovom prilikom Uprava FK Vranjak se zahvaljuje Niki Vasiliću na velikoj pomoći klubu.

>> Fotografije – radovi i puštanje u rad <<