SLATKA IZNENAĐENJA
Anđelko i Borka Novaković

Süsse Überraschungen
Basel, Hammerstrasse 3
www.suesse-ueberraschungen.ch
Tel. Mob. Fax. +41 61 683 77 56

 vranjak_eiken_2013_2 s_iznenadjenja_1

Pogledajte fotografije Nova lokacija 23.04.08

Dana 23. Aprila 2008 godine Anđelko i Borka Novaković preselili se u nove prostorije.

Kako se to u narodu kaže “hrabre sreća prati“, a možda bi u ovom slučaju bilo ispravnije reći vrijedne sreća prati. Naime, njihov čest posjetilac i ljubimac Balkanskih slatkiša, bogati Švajcarac došao je u poslastičarnicu i obratio se Anđelku i Borki sa ponudom za izdaju lokala. U prvi momenat takvo razmišljanje nije dolazilo u obzir. Ipak kad se prespavalo i vidjelo se o čemu se radi. Na mjestu gdje je već 30 godina postojala radnja sa sličnim proizvodima i sa svim pratećim objektima, a ponuda je bila idealna, i nije se moglo reći Ne.

Još kad je zahtjev Andjekla i Borke prihvaćen da se kompletna radnja pregleda sa odgovarajućom inspekcijom za zdravlje i higijenu, ostalo je samo da se ova rijetka ponuda prihvati. Imao sam priliku da se lično uvjerim u izuzetno kvalitetne prostorije sa nekoliko velikih frižidera i hladnjača, te velike prostorije za skladištenje specijaliteta iz kuće “Slatka iznenađenja”. Velika peć koja je korištena za pekarske vrste poslova takođe je revidirana i puštena u promet, tako da će se moći upotrijebiti u više svrha. Bio je to prvi radni dan u novoj lokaciji, a sama reklama stigla je bas kad smo isprobavali slatkiše, pa sam uspio da napravim par fotografija.

Za sve one koji traže najkvalitetnije usluge: torte, kolači i sve vrste slatkih iznenađenja obratiti se Borki i Anđelku Novaković u Bazelu Hammerstrasse 36.

Naravno i sve vrste Party usluga.