Trebavac – Borac (Osinja) 2:0

0

 

Odigrano je 21.kolo Područne lige Doboj u fudbalu .Veliko iznenadjenje priredila je ekipa Bratstva iz Dubice koja je na svom terenu savladala lidera Vučijak iz Majevca rezultatom 1:0 . Hajduk je u Kožuhama stigao do nova tri boda , ovaj put stradala je Ukrina . Bilo je 7:2.Zanimljivo je bilo i u Pelagićevu gdje je Mladost iz Dobrinje odnijela bodove 2:3.

Crkvina je nastavila sa lošim rezultatima , ovaj put poraženi su na svom terenu od Kladara Gornjih 1:2.Skugrić 1964 napunio je mrežu do vrha Liješću , bilo je 5:0. U Bosanskim Lužanima Borac je savladao Rudar iz Stanara 4:1.

U Vranjaku Trebavac je savladao Borac iz Osinje 2:0.Mnogo prilika za postizanje gola na obe strane ,početkom utakmice gosti prijete , istakao je se golman domaćih Stjepanović . Ekipa iz Osinje  iako bez par standardnih igraca prikazala je dobru igru ,u domaćoj ekipi Kojić gospodari sredinom terena i to naravno kruniše golom ,Vajkić ponovo upisuje dvije asistencije .Igrač utakmice je Zoran Joksimović koji postiže gol u drugom poluvremenu i najvise doprinosi pobjedi “plavo-bijelih”. Vranjačani imaju 23 boda i pobjegli iz opasne zone .Do kraja prvenstva ostalo je da se odigra 5.kola i po svemu sudeći čeka nas mnogo uzbudjenja u duelima ekipa sa dna tabele . 

Ostavite komentar