Vranjak na korak od druge lige

0

 

Odigrano je 24.kolo u Regionalnoj ligi RS, grupa Centar.FK Vranjak na korak je od druge lige “zapad”,u ovom kolu vranjačani su pobijedili Trebavu iz Osječana.Bilo je 6:1.Golove su postigli Goran Janković,Aleksandar Gajić,Dejan Vidović,Mihael Jagodić i Novak Savić,jedini strijelac za gostujuću ekipu bio je Jovan Đurčić.U par navrata istakao se i golman domaćih Srđan Kojić koji je nesavladiva prepreka za protivničke igrače.Utakmicu u Vranjaku posmatralo je oko 200 ljubitelja fudbala.

Polet 1926 teže nego što se očekivalo došao je do pobjede u duelu protiv “fenjeraša” iz Liješća.Bilo je 2:1.Darko Kolunija bio je dvostruki strijelac za Brođane , dok je Dejan Milanković postigao gol za gostujuću ekipu koja će se od jeseni takmičiti u Područnoj Ligi Doboj.

Budućnost iz Gornje Slatine savladala je dugopoljsku Slogu 3:0.Komšijski derbi igrao se u Batkuši gdje je Hajduk bio bolji od Crvene Zvijezde iz Obudovca 1:0.Jedini gol na utakmici postigao je Marko Gajić.

Skugrić je na svom terenu napunio mrežu OFK Pridjelu.Bilo je 5:1.Žarko Kuzmanović postigao je tri gola a u listu strijelaca kod domaćih upisali su se i Radan Žigić i Danijel Stojanović.Gol za goste iz Pridjela postigao je Marko Blagojević.

Utakmica sa najviše golova bila je ozrenski derbi izmedju Ozrena iz Paklenice i Zvijezde iz Kakmuža.Bilo je 5:4.Rudanka je bila bolja od Naših Krila iz Kostajnice 3:2.

Vranjak – Trebava Osječani Foto & Video

Ostavite komentar