Vranjak – Ozren 3:2

0

 

OD GOTOVOG – VERESIJA!

MODRIČA – Vranjak je lakše nego što se očekivao poveo visokim skorom od 3:0 i onda je od gotovog napravio veresiju. Prvo je Vladimir Nikolić pogodio sopstvenu mrežu. Onda je najbolji akter susreta Dejan Vidović duplirao prednost, da bi nakon pola sata igre i Spasoje Savkić upisao se u strelce. U finišu prvog perioda igre Kristijan Stefanović pogodio je mrežu Miroslava Lukanovića. Samo što je počelo drugo poluvreme, iskusni Slaviša Stefanović sapleo je Vlatka Vukovića, a golman Nenad Ćuković sa bele tačke pogađa cilj. Onda je Ognjen Đurić prešao granicu dobrog ponašanja i ranije završio u svlačionici. Uzvratio je na drugoj strani Obren Mišanović, pa su dva tima u okrnjenom ssastavu dočekali kraj utakmice. U finišu susreta domaćin je propustio nekoliko prilika. Pokušavali su i gosti da kazne indolentnost domaćina kojoj je sa klupe kumovao trener Dejan Savić. Ipak, ostvarena je pobeda i to je za Vranjačane i najvažnije.

Stadion: Centar. Gledalaca: 100. Sudija: Aleksandar Jevtić (Prijedor) 7. Strelci: Nikolić (ag) u 12., Vidović u 16., Savkić u 32.minutu za Vranjak, Stefanović u 43.,Ćuković (11 m) u 48.minutu za Ozren. Žuti kartoni: S.Stojanović, Spasojević, Janković(Vranjak), Hodžić, Ćuković(Ozren). Crveni kartoni: Ognjen Đurić (Vranjak) u 73.minutu, Obren Mišanović (Ozren) u 76.minutu.

VRANJAK: Lukanović 6.5, Đurić 6, Janković 7, Petrović 6.5, Trepić 6.5, Damjanović 6.5(od 90.min.Savanović -), Rakić 6.5, Vidović 7, Spasojević 6(od 72.min.Č.Stojanović -), Savkić 7(od 90.min.Kojić -), S.Stojanović 6,5.

OZREN: Ćuković 6.5, Cvijanović 5.5, Vuković 6.5, Stefanović 6.5, Mišanović 5.5, Majstorović 5.5, Nikolić 5, Katanić 6.5, Cvjetković 5.5, Nikić 5.5, Hodžić 5,5.

Igrač utakmice: Dejan Vidović (Vranjak) 7.

Slađan JEREMIĆ

 

Ostavite komentar